Return of the Clutchkop

Deur Christina Clutchkop

Start, Turkish F1, Istanbul Park, 9th-11th May, 2008

As iemand gewonder het hoekom ek verdwyn het vir twee weke – moet nie verder stress nie. Ek werk nou vir Ferrari as een van hulle test drivers in Maranello. Na hulle gelees het hoe onstig ek was oor die kommentaar dat vrouens nie mentally capable is om ‘n F1 kar te ry nie het hulle my jammer gekry.

Ai as kakpraat maar net ‘n sport was het ek lankal die world champs gewen. Ek was eintlik in ‘n wille spanner fight met ‘n klomp katte van Benoni wat gedink het hulle kan langs my ref en my kak tune. Maar ek het hulle gewys! Ek het dalk net een blou oog en ‘n bietjie harsingskudding maar ek’s seker die ander cherrie het ietwat breinskade opgedoen.

Genoeg van my en my mannewales, let’s get down to business. Na twee weke se rus en draadtrek is die manne en hulle karre weer op die track Sondag – en ek kan nie wag nie. Weereens gaan ek dit nie waag om predictions te maak nie want dit eindig sleg. Ons kan maar net eerder kyk wat gebeur het tot nou.

Die mense wat dink hulle weet ‘n ding of twee van F1 reken die naweek se race in die land van die raging Bulls (en nee fok, niks gebeur op Loftus nie) gaan ons help om van die wasmasjien van kots en confusion te recover en wys hoe die dinge staan.

Na die eerste vier races loop Vettel alweer voor – no surprises there. Maar Skilferkoppie het verras en hy is tweede gevolg deur Britse windgat Hamilton. Ek mag dalk nie ‘n clue he oor wat die seisoen gaan gebeur nie, maar is dit nie juis fokken exciting nie?

Laas seisoen het die Vettel/Alonso rivalry my blind verveel en nou kan ek nie eens raai wie waar sal eindig nie. Maar dis die Spanjaard se home ground so hy mag dalk die cherries wil impress.

My verdict – no predictions needed, just sit back and enjoy the brannas.

Gaan maak jou picks op Briekmerk en wys wie is die dikste tril.

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>